2012-01-01 10:09:27• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Kos - eseménytelenül indult az új év

Napi horoszkóp január elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A hajnalig tartó táncot leszámítva meglehetősen eseménytelenül indul az Újév. Ami nem is baj, mert rá is fér önre egy kis pihenés a kalandos évzáró után. Ha teheti, maradjon minél tovább ágyban. Szüksége lesz még az erőre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Akarata nélkül belekeveredhet valamilyen kellemetlen ügybe. Sajnos úgy tűnik, hogy minél inkább ki akar mászni belőle, csak annál mélyebben belekeveredik. Az őszinte szembenézés segíthet. Bízzon a felsőbb erőkben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Csatározással indulhat az Újesztendő. Ha önnek szegezik a kérdést, akkor nincs kibújó, bele kell mennie. Ha azonban szeretné elkerülni a kínzó fejfájást, inkább ne tegye ki magát kellemetlen találkozásoknak, idegesítő embereknek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Zavarosan indul a nap: ami nem csoda, a tegnap elfogyasztott tetemes mennyiségű étel és ital után. A gyomorfájás szinte garantált, de még tehet ellene. Nem szégyen az év első napján könnyű sporttal, legalább sétával kezdeni a napot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Már megint új terveket forgat a fejében, nem hagyja nyugodni az Újesztendő friss lendülete. Az üzleti terveket nem árt alaposan megfontolni. A kapcsolatok kiépítése elsődleges lehet a sikerhez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Még csak alig múltak el az ünnepek, ön már megint új szórakozáson töri a fejét. Ha tényleg jót akar a kedvesének, akkor várjon még egy kicsit a kalandtúra terv felvetésével. Próbáljon meg lazítani egy kicsit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nehéz évre lehet kilátása, ha mindenből problémát csinál. Legalább az év első napján próbálja meg elengedni a gondjait: akkor azok is hamarabb elengedik önt. A háztartástól tartsa magát távol a mai napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma végre nem csak a munkájára, a karrierjére kéne gondolnia. Az emberi kapcsolatai sem csupán a munkatársakra, és potenciális segítőire szorítkozhatnak. Így nagyon hamar kiüresedhet az élete. És akkor már késő.A konkurensek, vetélytársak elleni küzdelemben legyen ön az elegánsabb. Többet nyom a latban a nagyvonalúsága, mint a sérelmek, hibák kicsinyes felhánytorgatása. És önmagának is fontos, hogy emelkedett lélekkel éljen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A konkurensek, vetélytársak elleni küzdelemben legyen ön az elegánsabb. Többet nyom a latban a nagyvonalúsága, mint a sérelmek, hibák kicsinyes felhánytorgatása. És önmagának is fontos, hogy emelkedett lélekkel éljen.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A kisszerű intrikák, rosszindulatú megjegyzések önnek sem állnak jól. Így nagyon hamar elveszítheti azt a jó képet, amit mások alkottak magukban önről. A jó hír megéri, hogy megőrizzék. És a végén még valóban olyanná is válik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kellemes napra számíthat: mindenki, aki a környezetében van, önt ajnározza, szeretgeti, kedvében járhat. Talán már unalmas is, hogy ennyire küzdelem nélkül szerethet? Nem, ne akarja ezt elveszíteni, viszonozza inkább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ígéretes napra számíthat. A reggel sem kínozza másnapossággal, bőven hagynak időt a pihenésre is. A legjobb, ha csak olyasmivel foglalkozik ma, ami igazán szórakoztatja, amiben a kedvét leli. Akkor az év is úgy folyatódik majd.

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: